TERMES I CONDICIONS

 

CONDICIONS GENERALS DE CONTRACTACIÓ

Les presents condicions de venda regulen l’acord entre WSE i el client formalitzat a través del Web “www.worldsailingexperience.com”. Tenen un període de validesa indefinit i seran aplicables a totes les contractacions realitzades a través d’aquest lloc web.

 

IDENTITAT DE LES PARTS CONTRACTANTS

D’una banda, el proveïdor dels béns o serveis contractats pel Client és

WORLD SAILING EXPERIENCE S.L

amb cif : B55367775

i domicili a Figueres nº4

17488 Cadaqués GIRONA

telèfon 34 634341899

i correu electrònic info@worldsailingexperience.com

 

I d’una altra, el Client, registrat en el lloc web mitjançant un nom d’usuari i contrasenya, sobre els quals té responsabilitat plena d’ús i custòdia, i és responsable de la veracitat de les dades personals facilitades a WSE.

 

OBJECTE DEL CONTRACTE

El contracte actual té per objecte regular la relació contractual de compravenda nascuda entre i el Client en el moment en què aquest accepta durant el procés de contractació en línia la casella corresponent. La relació contractual de compravenda comporta el lliurament d’un servei concret a canvi d’un preu determinat i públicament exposat en el lloc web.

 

PROCEDIMENT DE COMPRA

Per a poder fer una comanda a través del Web , el Client ha de ser major d’edat i ha de ser el client final. Els menors d’edat queden exclosos de manera expressa.

 

Com fer la comanda a través del “Cistella de la compra”

 

Per a fer una comanda a través del Web de WSE ha de seguir aquests passos:

 

 

  1. Triar el dia i l’hora desitjada i afegir-la amb el botó Reservar ara .
  2. Finalitzar la compra fent clic a Finalitzar compra si la comanda està completa.
  3. Seleccionar Pagar amb targeta o Cancel·lar comanda.
  4. Seleccionar la Forma d’Enviament preferida
  5. Introduir les dades de la targeta.
  6. En aquest moment la comanda del client queda registrat i reservat el sol·licitat.
  7. En breu rebrà un correu electrònic un email amb el tiquet de compra i aquesta serà l’entrada per a pujar al vaixell

 

WSE pot canviar les Condicions de venda en qualsevol moment, sense avís previ al Client. No obstant això, WSE anunciarà aquest canvi si una comanda es cancel·la per alguna raó i WSE reemborsarà (si correspon) el valor del demanat. Una vegada que el Client hagi rebut de WSE la confirmació de la seva compra, les Condicions de venda aplicables al mateix no es poden modificar.

 

Disponibilitat

La culminació d’una comanda a través del Web està subjecta a la disponibilitat del vaixell, del dia, de l’hora triada i al fet que existeixi disponibilitat en el nombre de places lliures.

Si no està disponible un altre dia, es comunicarà al Client i en el cas que ja s’hagués realitzat la compra, se li comunicarà per correu electrònic i se li reemborsarà l’import pagat abans que transcorrin els 14 dies següents al pagament.

 

 

Dret de WSE de cancel·lar o de no acceptar una comanda

WSE es reserva el dret de rebutjar qualsevol comanda, cancel·lar-lo o no acceptar una comanda confirmada per les següents raons:

a). Les condicions meteorològiques

b). Es va produir un error tècnic o de preus de la Web quan es va realitzar la Comanda.

c). La informació de pagament facilitada era incorrecta o no verificable.

d). Els sistemes de seguretat indiquen que la comanda és anòmala o pot ser fraudulent.

            e). Hi ha raons que indiquen que el Client és menor d’edat.

 

Si una comanda es cancel·la per la causa de “condicions meteorològiques”, WSE enviarà un correu electrònic al client anul·lant la sortida i li donarà l’opció de triar entre canviar de dia (dins d’un període de 6 mesos) o de reemborsar el valor del pagat.

La decisió d’anul·lar la sortida per causes meteorològiques sol la prendrà el Capità del vaixell.

 

Verificació de dades

Abans de processar una comanda realitzada pel Client, WSE pot verificar les dades d’aquest: la seva adreça, la solvència del Client i si pot haver-hi algun frau implicat. Respecte al possible frau, WSE pot utilitzar una verificació parcialment automàtica de totes les compres per a filtrar les que es considerin anòmales o sospitoses de frau. En el cas de detectar comandes sospitoses de frau poden ser comunicats a les autoritats pertinents, que podran emprendre accions legals contra aquest.

 

PREU I PAGAMENT

 

Preus i moneda

Els preus i les ofertes que es presenten en el Web inclouen IVA (Impost sobre el valor afegit) i només són vàlids per a les comandes realitzades en línia a través del Web . Els preus són en Euros.

 

Forma de pagament

Per a pagar la comanda WSE utilitzarà pot utilitzar la modalitats oferta per l’empresa:

 

COMERCIA GLOBAL PAYMENTS ENTITAT DE PAGAMENT, S.L que gestiona el servei TPV

 

Canvis en el preu

Els preus que apareixen en el Web poden estar subjectes a canvis. WSE es reserva el dret de canviar els preus sense avís previ. No obstant això, després de la confirmació del pagament per part del client, els preus no podran ser variats.

Impost sobre el valor afegit

Per a complir amb l’IVA aplicable segons les normes sobre la venda a distància, es considerarà que els lliuraments es realitzen en l’Estat membre que aparegui en l’adreça de lliurament.

D’aquesta manera, totes les compres realitzades a través del Web que vagin a ser lliurades dins del territori de qualsevol dels estats membres de la Unió Europea estaran subjectes a IVA.

Canvi de dia i hora seleccionats

Els dies i hores seleccionats poden canviar-se sempre que existeixi disponibilitat de triar un altre dia i hora lliure de places.

 

 

FORÇA MAJOR

WSE no serà responsable per qualsevol incompliment degut a circumstàncies imprevistes o per causes fora del control, incloent els casos de força major, disturbis, embargaments, actes d’autoritats civils o militars, incendis, inundacions, accidents, vagues, etc. En cas de demora, pot ser eximit de les prestacions, en la mesura en què es retardi o impedeixi per aquestes causes, i durant tot el període de temps en qüestió.